Masterclass

Klaar voor de volgende stap? Meer uit Simplicate halen?

Meer informatie

Schermafbeelding 2018-06-08 om 15.19.15.png
Deze Masterclass is zeer geschikt, wanneer je:
  • Je afvraagt of je op dit moment het maximale uit Simplicate haalt.
  • Toe bent aan een verdiepingsslag en daarover wilt sparren met ervaren Simplicate gebruikers en andere branchegenoten.
  • Er nog niet volledig van overtuigd bent dat je efficiënt werkt op basis van de huidige inrichting.

Na het volgen van deze Masterclass, ben je bovendien zelf ook een gecertificeerd Simplicate expert!

Kosten

€ 175 per deelnemer. Dit is excl. BTW & incl. lunch. Kosteloos annuleren kan tot uiterlijk 5 dagen voorafgaand aan de Masterclass.

 

Programma

09:30
-
10:00
Welkom & voorstelronde
Tijdens de voorstelronde stellen de deelnemers zich aan elkaar voor, zodat je weet wie er allemaal aanwezig zijn en wat de reden van de aanmelding voor de Masterclass is.
10:00
-
12:00
Inhoud Masterclass
We doorlopen het proces van een eerste kennismaking met een potentiële klant tot en met het versturen van een factuur en maken een verdiepingsslag op de volgende onderdelen: Ontdek hoe je diensten optimaal gebruikt, inclusief de gevolgen m.b.t. de facturatie. Het gebruik en monitoring binnen de Project Management module, specifiek op de onderdelen budget, besteed, ingepland, correcties & restant. Het juist interpreteren van de management rapportages. De mogelijkheden m.b.t. urenregistratie en rapportage. We tonen voorbeelden van best practices en tegelijkertijd proberen we ook voldoende gelegenheid te bieden om jouw eigen casus in te brengen!
12:00
-
12:30
Masterquiz
Na afloop ontvang je een Master Quiz met 15 inhoudelijke vragen die betrekking hebben op de inhoud die je hebt geleerd tijdens de Masterclass. De Master Quiz is een combinatie van best practice, situationele en op voorbeelden gebaseerde vragen die beantwoord kunnen worden met ja / nee of meerkeuze mogelijkheden.
12:30
-
13:00
Lunch & uitreiking certificaten
We sluiten de Masterclass af met een lunch, zodat we met elkaar nog even na kunnen praten, netwerken, ervaringen delen etc. Ook zullen andere collega's van Simplicate aansluiten om kennis met elkaar te maken! Mocht je de Masterquiz voor 80% goed hebben gemaakt, ontvang je bovendien het Mastercertificaat.

Locaties

Groningen - Kantoor Simplicate

Laan Corpus Den Hoorn 108
9728 JR Groningen

Routebeschrijving

 

Amsterdam - Kantoor Simplicate

Franz Zieglerstraat 24
1087 HN Amsterdam

Routebeschrijving

 

Inschrijven